Curioasa cum sunt din fire, m-am tinut de promisiune si am vizitat “Bicicleta” in aceasta seara. Pentru moment barul este un pic “incongnito”  nefiind vizibil pentru toti ( multam Siluk pentru ajutor). Stefan Ciubotarumi-a zis ” suntem pentru cine stie de noi” (deocamdata).

La drum de seara am luat Lipscaniul la picior si ajunsa la colt cu Selari, la indrumarea amicului Siluk, m-am uitat dupa o bicicleta atarnata la etaj pe dreapta. Dupa lungi cautari am observat, intr-un final, bicicleta sprijinita la un balcon la etaj si triumfatoare am pornit spre ea.

 “Bicicleta” se afla la etajul 2 al al cladirii de la intersectia Lipscani cu Selari, iar la parter se afla “Barber” ( asta asa pentru orientare). Intrarea se face printr-o usa laterala ” Barberului” iar atmosfera rece de pe scarile pustii te descurajeaza insa trebuie sa ai rabdare pana sus unde vei intra in lumea bicicletelor. 

Curiozitatea mea s-a manifestat de cum am pus piciorul in pub-ul micut si lung, plimbandu-mi ochii in stanga si in dreapta in speranta de a capta tot. Atmosfera calda si oamenii prietenosi vin la pachet cu placerea de a sta pe sa in loc de scaun si de a servi bauturile la masa cu ghidon.

Elementele “cicliste” sunt inserate ingenios peste tot in pub, de la un tablou plin cu stopuri de biciclete pana la un candelabru clasic, parca din alta lume, care se incadreaza perfect cu tematica. Muzica buna si cocktail-ul dulce preparat de Stefan mi-au lasat o impresie buna si cu siguranta ma voi intoarce.

Fie ca esti sau un pasionat de biciclete, “Bicicleta” este locul unde ai intimitatea de care ai nevoie dupa o zi de munca sau acel loc de intalnire cu prietenii unde te poti simti bine.