Lopifit este numele ei și este chiar mai mult de o bicicletă 2în1, este un nou mod de a face mișcare, de a te deplasa. Motorul electric de pe Lopifit în combinație cu echipamentul suplimentar de pe aceasta cresc ritmul, de la un mers pe jos la pas, la o viteză aproape comparabilă cu viteza medie a unei biciclete.

lopifit_

Invenția îi aparține unui olandez, Bruin Bergmeester. Sătul de munca lui sedentară s-a hotărât că este momentul să nu mai stea jos nici măcar pe bicicletă. Lopifit este asemănătoare unei benzi de alergare conectată la un motor electric care îți sesizează mișcarea pe bandă și pune în mișcare motorul electric. Practic avem parte de o bandă de alergare care ne plimbă prin parc. 

foto: lopifit.nl

foto: lopifit.nl

Când folosești Lopifit, practic împingi banda înapoi cu propriile picioare. Un senzor înregistrează mișcarea benzii și transmite un semnal către un sistem electronic care activează motorul. Motorul te susține acum pentru a continua mișcarea. Folosirea frânei va duce la oprirea imediată a motorului. Dacă mergeți în pantă o roată separata de motor va intra în funcțiune, pentru a asigura un mers cât mai lejer.

Lopifit este o invenție foarte bună pentru toate vârstele indiferent de înălțime, poziție a ghidonului sau șa.  Bruin Bergmeester a construit deja 5 modele, toate asamblate și fabricate la el în sufragerie, pentru cei care își doresc un astfel de mijloc de transport și distracție se pot face comenzi. Mai multe informații puteți vedea  aici: www.lopifit.nl sau la telefon: 0031-(0)6-5884-0815