Cirque du Soleil va aduce la București, pentru cele șase reprezentații ale spectacolul “Varekai”, 50 de acrobați și muzicieni din 19 țări.

Potrivit unui comunicat Events, decorurile, scena și aria de antrenament din backstage cântăresc aproape 2,5 tone. Zona din spatele scenei include o cameră de fizioterapie dedicată, catering, garderobă și birouri administrative.

Echipamentele și tribunele vor ajunge în România încărcate în 30 de camioane, iar amenajările vor fi făcute în aproximativ o săptămână.

Show-ul “Varekai” va avea șase reprezentații la București, în Pavilionul Central de la Romexpo — 3, 4, 5 și 6 mai de la ora 20,00 și 7 mai de la orele 13,00 și 16,30.

Biletele pot fi achiziționate, la preț întreg, la prețuri cuprinse între 127 de lei și 550 de lei, și cu reducere de 30%, pentru copii, cu prețuri cuprinse între 89 și 385 lei.

Potrivit organizatorilor, pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani, inclusiv, accesul se face doar însoțit de un adult, pe baza unui act valid ce stabilește vârsta copilului: certificat de naștere, carnet de elev, pașaport. Biletele cu reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.