In perioada 24 mai – 31 iulie, Muzeul National de Istorie a Romaniei, organizeaza serii de ateliere de creatie pentru copii in expozitia temporara “Comorile Chinei”.

Atelierele constau in modelaj in lut – realizarea de reproduceri ale unor obiecte de patrimoniu care fac parte din expozitie, printre care si celebrele figurine din teracota, ce reprezinta soldati din armata imperial chineza.

 Intalnirile creative se vor desfasura de doua ori pe saptamana, miercurea si vinerea, un singur atelier pe zi, cu incepere de la ora 11,00 iar durata unui atelier este de aproximativ o ora.

Taxa de participare, care include vizitarea cu ghid de specialitate in expozitia “Comorile Chinei”, este de 10 lei de participant, cadrele didactice care insotesc grupul beneficiind de gratuitate.

Pe parcursul atelierelor, participantii pot realiza fotografii de grup si pot pastra propriile creatii.
Numarul minim de participanti pentru fiecare atelier este de 10 iar numarul maxim este de 24. Inscrierile se fac la Sectia Relatii Publice, Marketing Cultural, Educatie Muzeala si Organizare Expozitii, tel. 021 – 315.82.07/ int. 1008, 1015; e-mail: pr.mnir@gmail.com, relateaza Agerpres.