Pozitivnews.ro este o platformă pozitivă. Aici se vor întâlni ştirile, gândurile, întâmplările pozitive din vieţile noastre, pentru că acestea există, din plin.

Pozitivnews.ro s-a născut din prea multe ştiri de la ora 5, din prea mult monden, din prea mult prost gust şi prea multe grimase încruntate. Un prea plin de care unii dintre noi s-au săturat. Dorim să arătăm că există încă o altă latură a presei. Nu avem doar scandaluri, certuri, violuri, talhării şi crime. Avem şi un alt fel de viaţă în cotidianul nostru. O viaţă ce ne zâmbeşte în fiecare moment dar noi suntem sufocaţi de prostul gust, nereuşind să îi vedem zâmbetul.
Propunem un alt mod de a vedea lucrurile. Există, încă, şi partea plină a paharului pe care mulţi dintre noi nu o mai văd, fiind orbiţi de valul neîncetat de certuri şi scandaluri ce ne umplu viaţa de zi cu zi.

Oferim o alternativă, pentru că suntem sătui de cei care doar constată şi nu iau atitudine pentru a schimba ceva. Ştim cu toţii ce lipsuri avem, ce ar trebui să fie mai bine, dar acest proiect este o alternativă, este o dovadă că se poate face ceva pentru o viaţă mai bună.

Pozitivnews.ro este o schimbare, nu doar legată de ce ne este oferit în media, este o schimbare către o viaţă trăită într-un alt mod. Un stil de viaţă, o viaţă pozitivă, o viaţă în care să ne mai vedem şi zâmbetele. Pe lângă rele să acceptăm că există şi bucurie şi pozitiv.