B-FIT in the Street!, ediţia a VIII-a se desfăşoară în perioada 9 – 12 iunie 2016, când Bucureştiul va deveni un decor fantastic, populat de personaje neașteptate care se vor amesteca în mulțime și vor interacționa cu trecătorii.

Cea de-a opta ediție B-FIT in the Street! aduce la București 21 de spectacole de teatru, nouă țări participante (Franţa, Olanda, Austria, Slovacia, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia şi România) și sute de artiști. În fiecare seară, în Centrul istoric, Piața Universității sau Piața George Enescu, spectacolele nocturne vor lumina panorama orașului cu jocuri de foc și acrobații aeriene sau cai uriași. Ziua, numerele interactive de teatru de stradă vor aduce în faţa bucureștenilor o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.

b-fit

Ediţia a VIII-a aduce un program eclectic de pantomimă, circ, comedie, dans, acrobație, muzică de stradă și paradă, din care nu lipsesc nici reprezentațiile românești semnate de Teatrul Masca, numerele cu caracter educativ din Slovacia și producțiile de anvergură din Franța și Olanda.

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

PROGRAM->aici<-