Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, și-a anunțat demisia din Guvernul Grindeanu.

„Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că așa îmi dictează conștiința, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume. Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare și nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conștiința curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să mă uit în ochii lui și ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun că tata a fost un laș și a girat acțiuni pe care nu le împărtășește sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!”, a anunțat Florin Jianu pe Facebook.

În ceea ce privește activitatea de la minister din această lună, oficialul de la IMM-uri afirmă că a fost una consistentă, în care a reușit să treacă mai multe acte normative de susținere a mediului de afaceri precum Programul Romania Start-up Nation, Programul de Internaționalizare a IMM-urilor, Norme pentru Acordarea Titlului de Incubator de Afaceri.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a anunțat că a pregătit acest mesaj încă din seara “celebrei” ședințe de guvern, dar a amânat decizia sperând că “gândul bun sau măcar presiunea străzii îi vor determina pe cei care au greșit conceptual, dar și pe cei care au acționat, să aibă onoarea de a își repara ‘eroarea’ și să ne continuăm liniștiți activitatea”.

sursa: agerpres.ro

foto: huff.ro