Ediția de anul acesta, a Năstase-Țiriac Trophy aduce la București nume sonore pentru pasionații sportului alb.  Gilles Simon, Andreas Seppi sau  Mihail Iujnîi sunt câțiva dintre jucătorii de top care se vor lupta pe zgura de la Arenele BNR în perioada 20-28 aprilie 2013.

Victor Hănescu (55 ATP), Horia Tecău, (campionul BRD NăstaseŢiriac Trophy la dublu),  Adrian Ungur și Marius Copil sunt românii de pe tabloul principal al turneului. Acestora se adaugă simpaticul francez Gael Monfis, acesta beneficiind de un wildcard.

Organizatorii BRD Năstase Ţiriac Trophy îi dedică fostului jucător Ilie Năstase o ediţie aniversară în care vor fi celebrate performanţele istorice atinse de acesta. În 2013, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la momentul în care Ilie Năstase a devenit primul jucător numărul unu din istoria tenisului mondial, organizatorii au programat mai multe evenimente speciale. Printre acestea se află şi un meci demonstrativ cu participarea lui Ilie Năstase, Adriano Panatta, Andrei Pavel şi Mansour Bahrami (27 aprilie, ora 18.00).

“Este o ediţie specială pentru Ilie Năstase, o ediţie aniversară pentru că acum 40 de ani, în 1973, el a fost declarat primul campion mondial în clasamentul ATP. Eu am spus mereu că Ilie Năstase a revoluţionat tenisul pe teren, iar Ion Ţiriac a revoluţionat tenisul în afara terenului”,

a declarat Dumitru Hărădău, directorul turneului.

Tichetele de intrare şi abonamentele la BRD Năstase Ţiriac Trophy au fost puse deja în vânzare pe site-ul www.eventim.ro, în reţeaua Eventim precum şi la casa de bilete de la Arenele BNR. Preţurile biletelor variază între 15 şi 40 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass se comercializează cu 120 de lei.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 20-21 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 22-25 aprilie, în limita a 1.500 de intrări pe zi.