Regizorul J.J. Abrams se va ocupa de producţia unui thriller ştiinţifico-fantastic, numit God Particle, producătorii precizând, de asemenea, că data lansării peliculei a fost stabilită pentru 24 februarie 2017, potrivit variety.com.

Paramount, împreună cu compania deţinută de J.J. Abrams, Bad Robot Productions, se vor ocupa de producţia filmului “Particula lui Dumnezeu / God Particle”, a cărei distribuţie nu a fost încă anunţată. În 2012, atunci când proiectul peliculei a fost iniţiat de ambele companii de producţie, regizorul anunţat era Julius Onah, iar scenaristul Oren Uziel.

God-Particle

Pelicula se petrece în viitorul apropiat şi se centrează pe o echipă de astronauţi de la bordul unei staţii spaţiale. În timp ce luptă cu disperare pentru a supravieţui, astronauţii fac o descoperire terifiantă care este un punct de turnură pentru perspectiva asupra realităţii înconjurătoare.

J.J. Abrams a produs filmul “Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă” şi va produce următorul film din saga Star Wars, “Star Trek Beyond”, precum şi o altă peliculă, “10 Cloverfield Lane”, infomează Variety.com.