Conduși de pasiune, uniți de două roți. Între 22 – 24 mai vă invităm la IUBIM 2 ROȚI. Cea de-a treia ediție a celui mai mare eveniment dedicat celor care au în comun pasiunea pentru 2 roți va avea loc la Romexpo, un eveniment marca Free Riders, în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Brigada de Poliție Rutieră București, cu sprijinul Adevărații Veloprieteni.

I2R_

Timp de trei zile, pentru pasionații de două roți vor avea loc concerte, demonstrații și concursuri. Cei veniți din alte orașe vor avea la dispoziție un spațiu de campare dotat cu utilitățile necesare. Nu va lipsi nici cea mai mare paradă de vehicule pe două roți din România.

Anul trecut, la paradă au participat aproximativ 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete. Parada din cadrul evenimentului Iubim 2 Roți este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale.

Mai multe detalii pe www.free-riders.ro și www.iubim2roti.ro.

sursa:biketime.ro