Rahova Delivery este un fel de Street Delivery și un fel de Train Delivery care a poposit acum și în Rahova.

rahova_delivery

 Între 18 și 20 octombrie, strada Sabinelor din cartierul Rahova devine o platformă culturală și o rețea civică prin care bucureștenii vor întâlni una dintre cele mai intense și vulnerabile comunități ale orașului. Asociaţia laBOMBAstudios și Street Delivery, cu sprijin financiar de la Administrația Fondului Cultural Național, vă invită la RAHOVA DELIVERY, un bairam în mijlocul străzii și în curțile oamenilor cum n-a mai văzut Bucureștiul. Muzică, dans, mâncare, tradiții rrome, artă și artizanat, dar și ateliere creative, de activism și implicare socială într-un mix marca Street Delivery. Comunitatea Rahova-Uranus îi așteaptă pe toți băieții și fetele de centru, dar și pe cei din alte cartiere, să guste din aromele unei adevărate Havane de București!

 Asociaţia laBOMBAstudios și Street Delivery își propun dezvoltarea spațiului cultural de cartier al Bucureștiului și îmbogățirea acestuia cu noi aspecte ale relaționării civice prin activarea comunității Rahova-Uranus în expunere directă cu mediul cultural central. După modelul Street Delivery (str. Arthur Verona) și Train Delivery (Gara de Nord), sunt implicaţi în RAHOVA DELIVERY – 18-20 octombrie – artiști, asociații creative și factori de decizie în lucrul cu o comunitate vulnerabilă, proces prin care acestea își vor adapta dicursurile la nevoile și posibilitatea de implicare a comunității din Rahova-Uranus.

În cadrul Rahova Delivery copiii cu vârste între 3 și 14 ani vor avea parte de un concurs de biciclit, duminică 20 octombrie începând cu ora 11:00. Mai multe informații puteți vedea aici: http://www.biketime.ro/trofeul-sabinelor-la-rahova-delivery/