International Science and Engineering Fair ( Intel ISEF) va avea loc in perioada 12-17 mai 2013, in  Pheonix, Arizona, Statele Unite ale Americii.

Sase elevi din Romania, alaturi de alti 1.600 tineri din intreaga lume vor concura in cadrul celei mai mari competitii de stiinta si inginerie pentru elevi de liceu (ISEF). Premiile si bursele oferite in cadrul acestei editii, au valoare totala de aproximativ 4 milioane de dolari.

Cei sase elevi romani sunt castigatorii etapei nationale Intel ISEF de anul acesta si reprezinta cea mai numeroasa participare romaneasca la Intel ISEF din ultimii 5 ani.

“Pasiunea pentru cercetare si dezvoltare cu ajutorul IT-ului a celor şase tineri este remarcabilă”, a declarat Adrian Cioroianu, Business Development Manager, responsabil cu învăţământul preuniversitar, Intel. “Le urăm succes şi le dorim să câştige cât mai multe premii şi recunoaştere internaţională la etapa din Pheonix, Arizona. Sunt cei mai buni tineri ambasadori români, pentru ştiinţă şi inginerie. Suntem mândri de ei”, a mai spus el, conform pcnews.ro

Sursa: pcnews.ro