Steaua București s-a impus cu 2-1 în fața formației turce Osmanlispor. Roș-albaștrii își păstrează astfel șanse la calaficarea în primăvara europeană. Steaua se poate califica sigur cu o victorie în fața lui Villarreal în următoarea etapă, iar în cazul unui egal mai mare de 1-1 între cele două tot roș-albaștrii merg mai departe.

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Marko Momcilovic (68) și Gabriel Tamaș (86), ambele după centrări ale lui Boldrin de pe partea dreaptă, după ce oaspeții deschiseseră scorul prin Badou Ndiaye (30).

foto: Alex Nicodim - GSP

foto: Alex Nicodim – GSP

Steaua a obținut o victorie meritată, după o repriză secundă bună, în care Osmanlispor a făcut pasul înapoi. Prima repriză mai bine nu o menționăm, Steaua a făcut un joc slab, neavând nicio idee clară de joc iar singura oportunitate de a marca a venit de la Momcilovic.

A fost prima victorie a Stelei în grupele competițiilor europene, după o pauză de mai bine de doi ani. Precedentul succes data din 23 octombrie 2014, acasă, 2-1 cu Rio Ave.

Steaua va juca ultimul meci din grupă, decisiv, cu Villarreal, în deplasare, pe 8 decembrie, unde este obligată să câștige.