Cântărețul britanic Sting va susține pentru prima dată un concert în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 17 octombrie.

După concerte sold-out în America de Nord, Europa și America de Sud, noi show-uri în Asia și numeroase prezențe la festivaluri europene, noul turneu mondial al cântărețului Sting, intitulat “Sting — 57th & 9th”, continuă cu noi reprezentații în Europa, ce au fost confirmate pentru lunile septembrie și octombrie, inclusiv în România.

Anul acesta, Sting va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul va reveni în România cu un show din care nu vor lipsi unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul său. Concertul face parte din turneul “Sting — 57th & 9th” și promovează cel mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock omonim.

Turneul “Sting — 57th & 9th” este promovat de Live Nation Global Touring și este produs de Cherrytree Management și RZO Entertainment. Show-ul din România este organizat de Emagic.

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca vor fi puse în vânzare pe 15 iunie, la ora 10.00, pe site-ul www.eventim.ro, însă membrii fan-clubului Sting vor avea posibilitatea să își achiziționeze biletele mai devreme, începând de marți, 13 iunie. Detalii despre această modalitate specială de cumpărare a biletelor pot fi găsite pe site-ul www.sting.com/tour.

foto: sting.com

sursa: agerpres.ro