Noua editie a Targului Anticarilor, ce va avea loc sambata, aduce o parada a autovehiculelor de epoca. Cele 12 masini participante vor pleca, intr-un circuit, din fata Primariei sectorului 2 pana la Piata Obor. Cea mai veche masina , un Ford A. Roadster, este fabricate in anul 1928.
”Iubitorii de autovehicule au posibilitatea sa admire si alte masini de epoca ce par gata sa se avante la drum, chiar si la mai bine de 60 – 70 de ani de la fabricatie. Printre cele mai vechi autovehicule de epocă expuse la targ vor fi: Ford Taunus din anul 1937, Plymouth din anul 1938 si Jeep Willys din anul 1948”, relateaza Agerpres.

Targul Anticarilor, organizat de Primaria sectorului 2, a ajuns la a – XVII – a, iar anul acesta se va desfasura in perioada 24 – 26 mai intre orele 10.00 – 18.00.

In cele trei zile ale targului, iubitorii de antichitati pot vizita cele aproximativ 60 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor si alte 10 din incinta Primăriei sectorului 2 unde vor putea admira si cumpara o serie de obiecte ce fac parte din istorie.

Vizitatorii au sansa redescoperirii unei lumi speciale, pline de parfum aparte, in refrenele muzicii de altadata, interpretate cu multa pasiune de Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez sau Maria Tănase.
De asemenea, duminica, intre orele 11,00 – 12,00, in fata Primariei sectorului 2 va avea loc un concert sustinut de orchestra de estrada ”Angely’s”, care va incanta auditoriul cu un program artistic exceptional ce va cuprinde piese muzicale de toate genurile.