Google sarbatoreste, luni 22 Aprilie 2013, Ziua Pamanatului printr-un logo interactiv ce  prezintă succesiunea anotimpurilor şi tranziţia de la zi la noapte.Prin acest logo, Google isi demonstreaza sprijinul pentru protectia mediului si a pamanatului .

In logo sunt prezentate anotimpurile sub forma unei animatii, primavara fiind primul anotimp care deschide succesiunea animatiilor. Logo-ul iti permite sa vezi cum e pamantul in fiecare anotimp. Jucandu-te pe logo-ul creat de Google, poti porni ploaia vara si ninsoarea iarna, facand click pe nori sau sa pornesti o briza placuta, dand cu mouse-ul peste imagine, relateaza Hotnews.ro.

Ziua Pamantului a fost sarbatorita prima oara pe 22 aprilie 1970, la initiativa lui Gaylord Nelson iar astazi este un eveniment sarbatorit în 192 de ţări. În fiecare an, pe 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului/ Earth Day, apărută în Statele Unite ale Americii într-o perioadă în care a început oamenii au devenit mai interesati de mediul inconjurator, anunta Mediafax. 

Sursa: Mediafax; Hotnews